Cort Decarondo realizat de Cort Ilcora pentru Kift Garden

Descoperă cortul de evenimente Decarondo creat de Cort Ilcora. Construcție personalizată cu terasă și cort de intrare, pentru Kift Garden din Medgidia.

Cort Ilcora a început colaborarea cu Kift Garden din Medgidia în vederea construirii și asamblării unui cort special care include o terasă și un cort de intrare. Acest model se distinge față de modelele standard prin structura celor trei construcții, dar și prin acoperișul semirotund al cortului principal.

Modelul Decarondo, unic datorită structurii sale

Cu ce se deosebește modelul Decarondo față de alte corturi de evenimente? Terasa și cortul sunt atașate la structura principală a construcției astfel încât oaspeții să se poată bucura de mai mult spațiu în aer liber. Dimensiunea cortului este de 15 metri lățime și 44 metri lungime cu o înălțime totală de 3.5 metri.

Modelul a fost realizat conform proiectului creat de inginerii noștri care au pus în practică ideile și recomandările reprezentanților Kift Garden. Astfel, am fost alături de partenerii noștri pe tot parcursul proiectului colaborând cu succes de la faza de proiect și până la realizarea cortului la fața locului.

Corturile noastre sunt adaptabile din punct de vedere al design-ului, ceea ce înseamnă că se pliază pe necesitatea punctuală a fiecărui eveniment. 

Cu o suprafață la sol de 660 mp, cortul Decarondo trece cu ușurință peste convențiile impuse de corturile standard datorită structurii metalice, a proprietăților termice și fonice, dar și datorită geamurilor terasei și ale cortului, care sunt cu folie transparentă.

Cortul de evenimente din Medgidia este construit pe grinde cu zăbrele din oțet și este acoperit cu învelitoare ignifugă de 730 gr/mp produsă de Mehler Texnologies GmbH Germania. 

Cortul cu structură metalică din profile speciale este prevăzut cu ramforsări suplimentare la nivelul acoperișului semirotund, ceea ce îi asigură rezistență la încărcarea cu zăpadă, a vântului puternic și a altor posibile fenomene meteorologice.

Corturile Ilcora pot fi adaptate cu dotări opționale

Corturile pentru evenimente se disting prin formele lor și sunt ideale pentru zonele exclusiviste. Acestea pot fi realizate și adaptate pe terenuri existente.

Toate construcțiile realizate de Cort Ilcora pot fi adaptate și personalizate după preferințele beneficiarului, cu condiția ca suprafața să fie mai mare de 200 mp.

Nu suntem doar producători, echipa noastră poate oferi dotări opționale în ceea ce privește construcția cortului de evenimente. Toate corturile noastre se pot accesoriza cu diferite acoperișuri, cu membrane tensionate sau panouri sandwich ori cu sisteme de climatizare. 

Punem la dispoziție toate elementele clasice ale unei săli de evenimente.

Îndrăznește să creezi un loc aparte pentru orice ocazie specială. Lasă-ne să îți fim parteneri de la începutul și până la finalizarea proiectului. 

Contactează-ne pentru mai multe detalii.