Cort cu formă atipică construit de Cort Ilcora pentru Taboo Events

Cort Ilcora a început colaborarea cu Taboo Events din Slobozia în vederea construirii și asamblării unui cort special, izolat termic și fonic. Acest model se distinge față de modelele standard prin luminatoarele din folie transparentă, asemănătoare cu cele ale cortului Madness.

Cort Taboo Events Slobozia

Cortul care are propriul său proiect de rezistență


Cu ce se deosebește acest proiect față de alte corturi de evenimente? Cortul de evenimente a fost construit și adaptat cerințelor partenerilor de la Taboo Events. Provocarea noastră a fost să construim un cort cu formă atipică, bazată pe un concept unic stabilit de Taboo Events. Inginerii noștri proiectanți au acceptat-o și, după ce au rafinat detaliile, au demarat lucrările de realizare a construcției la fața locului.
Cortul de evenimente din Slobozia are propriul proiect de rezistență. Acesta a fost realizat pe o structură metalică acoperită cu o învelitoare ignifugă de 730 gr/mp produsă de Mehler Texnologies GmbH Germania. Structura metalică este numită, în tehnica construcțiilor, grindă cu zăbrele. Însă, grinzile specifice acestui cort sunt cu zăbrele din oțel și au o rezistență sporită împotriva vântului puternic, a cutremurelor, a zăpezii și reprezintă un element cheie în cadrul construcțiilor de mari dimensiuni.
Cu o suprafață la sol de 594 mp, cortul Taboo Events trece cu ușurință peste convențiile impuse de corturile standard datorită structurii metalice, a proprietăților termice și fonice, dar și datorită luminatoarelor din folie transparentă.
Cort Ilcora nu este un simplu producător de corturi, echipa noastră de proiectare fiind capabilă să îndeplinească nevoile specifice ale clientului sau partenerului.


Corturile pot fi adaptate după preferințe


Corturile pentru evenimente se disting prin formele lor spectaculoase și sunt ideale pentru zonele exclusiviste. Acestea pot fi realizate și adaptate pe terenuri existente.
Toate construcțiile realizate de Cort Ilcora pot fi adaptate și personalizate după preferințele beneficiarului, cu condiția ca suprafața să fie mai mare de 200 mp.
Lasă-ne să îți fim parteneri de la începutul și până la finalizarea proiectului. Contactează-ne pentru mai multe detalii.