DE LA PLANIFICARE LA MONTAJ - CU CE SUNTEM DIFERIȚI?

Motivele pentru care un client alege să colaboreze cu o firmă sunt multiple. Ceea ce e cu adevărat important este ca produsul achiziționat să îndeplinească criteriile de siguranță și calitate, esențiale în timp.
Corturile de mari dimensiuni sunt lucrări ample, la care trebuie să se țină cont de mai multe aspecte, pentru a evita neplăceri cauzate de prăbușirea cortului la zăpadă sau vânt, deteriorarea rapidă a învelitorii (prelatei) sau alte neplăceri repetate, care în final duc la o nouă achiziție și noi cheltuieli.

DE CE NOI?

Echipa noastră îți oferă ajutor în cumpărarea sau proiectarea unui cort. Suntem alături de tine chiar din momentul în care proiectul tău e doar la stadiul de idee. Împreună, îl punem pe picioare prin asistența pentru achiziția corturilor Ilcora. Nu știi încă ce material ar trebui să folosești pentru cortul tău de evenimente? Sau vrei să configurezi un cort industrial? Ori poate ai un teren cu dimensiuni atipice iar cortul trebuie să fie proiectat individual? Lasă-ne să îți fim parteneri de la început și până la finalizarea proiectului.

Contactați-ne fără obligații

Angajații noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la toate aspectele legate de corturile industriale și de evenimente.
Cere ofertă!

CERTIFICĂRI

Cortilcora deține certificări în domeniul sudurii, conform standardelor SR EN ISO 3848-3 si SR EN ISO 1090. Lucrând cu sudori autorizați și mașini de sudură performante, se obțin structuri metalice cu grad înalt de siguranță și certificate cu marcajul CE.