Decagon, cort special cu terasă. Construcție personalizată

Descoperă cortul de evenimente Decagon creat de Cort Ilcora. Construcție personalizată cu terasă deschisă, pentru Liria Events din Iași.

Fiecare cort realizat de echipa Cort Ilcora este construit pe baza proiectelor certificate care garantează rezistența structurii metalice la condițiile de vânt și zăpadă din zona amplasării.

Echipa noastră a început colaborarea cu Liria Events, Iași, în vederea realizării și asamblării modelului Decagon, un cort de evenimente care include o terasă deschisă.

Cortul Decagon, terasă deschisă și panouri glisante

Fiind înconjurat de terasă, cortul de evenimente oferă o priveliște panoramică.

Modelul Decagon din Liria Events are o suprafață de 600 mp și este construit pe grinde cu zăbrele din oțel și este acoperit cu învelitoare ignifugă de 730 gr/mp produsă de Mehler Texnologies GmbH Germania. 

Având o structură metalică din profile speciale, cortul de evenimente este prevăzut cu ramforsări suplimentare la nivelul acoperișului, ceea ce îi asigură rezistență la încărcarea cu zăpadă, a vântului puternic și a altor posibile fenomene meteorologice.

De asemenea, sala dispune de panouri glisante cu folie transparentă. Prin intermediul spațiilor deschise lumina naturală asigură o atmosferă plăcută în spațiul de la interior, indiferent de anotimp.

Cortul este prevăzut cu sistem dedicat de desfumare. Instalațiile de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți reduc pierderile cauzate de descompunerea termică, protejând cu adevărat acoperișul cortului.

Modelul Decagon a fost realizat conform proiectului creat de inginerii Cort Ilcora care au pus în practică ideile și recomandările reprezentanților Liria Events din Iași. Astfel, am fost alături de partenerii noștri pe tot parcursul proiectului colaborând cu succes de la faza de proiect și până la realizarea cortului la fața locului.

Corturile Ilcora pot fi complet adaptate și personalizate 

Toate construcțiile realizate de Cort Ilcora pot fi adaptate și personalizate după preferințele beneficiarului, cu condiția ca suprafața să fie mai mare de 200 mp.

Nu suntem doar producători, echipa noastră poate oferi dotări opționale în ceea ce privește construcția cortului de evenimente. Toate corturile noastre se pot accesoriza cu diferite acoperișuri, cu membrane tensionate sau panouri sandwich ori cu sisteme de climatizare.

Îndrăznește să creezi un loc aparte pentru orice ocazie specială. Contactează-ne pentru mai multe detalii.