Cort Deca - Grandiflora Celebration Ballroom

Descoperă cortul de evenimente Deca realizat de Cort Ilcora. Model cu cort de intrare pe coloane corintice, pentru Grandiflora Celebration Ballroom.

Cort Ilcora a început colaborarea cu Grandiflora Celebration Ballroom din Rădăuți în vederea realizării unui model ce include un cort de intrare cu coloane corintice pentru asigurarea unui spațiu versatil.

Modelul Deca, unic datorită coloanelor corintice decorative

Modelul Deca trece cu ușurință peste convențiile impuse de corturile standard datorită  structurii metalice învelite cu membrană ignifugă de 730 gr/mp de la Mehler Texnologies, dar și datorită design-ului pe care îl are cortul atașat la structura principală a sălii de eveniment.

Chiar dacă este acoperit cu membrană textilă ignifugă, cortul de intrare este placat cu rigips și este construit pe coloane corintice striate din poliuretan cu bază și capitel. Aceste profile decorative sunt aspectuoase și au o rezistență mărită.

Având o structură metalică din profile speciale, structura principală a cortului de evenimente este prevăzută cu ramforsări suplimentare la nivelul acoperișului, ceea ce îi asigură rezistență la încărcarea cu zăpadă, a vântului puternic și a altor posibile fenomene meteorologice.

De asemenea, modelul Deca dispune de geamuri ornamentale din folie transparentă care asigură o atmosferă plăcută, indiferent de anotimp.

Totodată, sala din locația Grandiflora Celebration Ballroom este prevăzută cu sistem dedicat de desfumare cu coamă. Instalațiile de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți reduc pierderile cauzate de descompunerea termică, protejând cu adevărat acoperișul cortului.

Modelul Deca a fost realizat conform proiectului creat de inginerii Cort Ilcora care au pus în practică ideile și recomandările reprezentanților din locația din Rădăuți. Astfel, am fost alături de partenerii noștri pe tot parcursul proiectului colaborând cu succes de la faza de proiect și până la realizarea cortului la fața locului.

Corturile de evenimente Ilcora pot fi personalizate

Construcțiile Cort Ilcora sunt adaptabile din punct de vedere al design-ului, ceea ce înseamnă că se pliază pe necesitatea punctuală a fiecărui eveniment.

Corturile noastre pot fi personalizate cu geamuri ornamentale, cu uși sau panouri glisante, cu sisteme de desfumare coamă sau anti-condens, toate pentru a spori confortul invitaților și a crea un spațiu de eveniment aerisit.

De asemenea, corturile de petrecere sunt calculate să reziste la acțiunea distructivă a vântului și a zăpezii din zona de montaj. Astfel, corturile pot fi folosite pe tot parcursul anului, fiind construcții sigure și cu mult mai accesibile decât o sală de evenimente. 

Corturile de evenimente realizate de Ilcora pot fi adaptate și personalizate după preferințele beneficiarului, cu condiția ca suprafața să fie mai mare de 200 mp.

Lasă-ne să îți fim parteneri de la începutul și până la finalizarea proiectului. Contactează-ne pentru mai multe detalii.